2/8/07

TINTIN Sentit

Vet aquí una revisitació estil línia clara del port de Barcelona en motiu de l'exposició "Tintín Sentit" que tindrà lloc del 4 al 27 de setembre a la Biblioteca Fort Pienc (carrer Ribes, 12-14, Eixample).
Aquesta exposició és la d'un itinerari viscut, una cartografia personal compartida generacionalment, un mapa en què les dades dels materials i les edicions es transformen en dates molt sentides de la biografia de cadascú. A partir de l'entramat d'objectes i publicacions que el periodista Jaume Vidal ha viscut des de petit com a lector i que ha sentit de gran com a font directa per al seu vessant com a periodista i estudiós de la cultura popular, sentim Tintín viu a Barcelona. Ens demanem pel sentit i el sentir de Tintín: per saber què expressa, com ens ha arribat i com l’han sentit i paït creadors de casa. És un viatge ple d'ecos, de memòria i vida.
Objectes: Jaume Vidal, periodista
Comissari: Joaquim Noguero
Disseny: Domènec Òrrit
Imatges: Xavier Sanfulgencio
·Dimecres 5 de setembre
Inauguració oficial (19 h) i taula rodona (Auditori, 19:15 h): Tintín, amb tots els sentits, amb Salvador Garcia Arbós, Luïsot, Ferran Sáez Mateu, Joan Manuel Soldevilla i Jaume Vidal. Modera: Joaquim Noguero.
·Dimecres 12 de setembre
Taula rodona (Auditori, 19 h): Imatge i imaginari al Tintín, amb Antoni Guiral, Roser Rius, Josep Rom, Xavier Sanfulgencio i Pep Brocal. Modera: Joaquim Noguero.

4 comentarios:

Marcos Mateu dijo...

Ep, ara no me queda clar si el dibuix es teu encara que suposo que si. M'agrada molt!

(pd: Vares veure a la Rosa Maria Budo per cert?)

pepbrocal dijo...

Ei Marcos!, doncs ja ho veus... Quan li vaig comentar, la Rosamaria em va donar records per tu! I sí, el dibuix sí però els ninots enganxats són fotos del Xavier Sanfulgencio.

MARTIN, ARIEL y el mono SILVIO dijo...

bellisimo!

Anónimo dijo...

Alguns detalls realment interessants que m'han written.Aided molt, just el que estava buscant: D.